dbkverzekeringen.nl

Voordelige hypotheek Zuidhorn

DBK Verzekeringen & Hypotheken biedt u de ideale combinatie van ervaring en persoonlijke aandacht met up-to-date kennis van financiële producten zoals voordelige hypotheken en verzekeringen. Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke, transparante kosten. Onze dienstverlening gaat zo ver als u dat wilt: van uw gehele financiële- of verzekeringspakket tot het afsluiten van een reisverzekering. Woont u in Zuidhorn, kom dan eens langs bij ons kantoor in Leek.

Rudie Kiesbrink - Erkend Financieel Adviseur

Rudie Kiesbrink – Erkend Financieel Adviseur

DBK Verzekeringen & Hypotheken in Leek is een Erkend Financieel Adviseur. Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. DBK Verzekeringen & Hypotheken is daarnaast ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), een onafhankelijke gedragstoezichthouder die zich sterk maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. AFM draagt samen met De Nederlandsche Bank (DNB) bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland. De inschrijving bij Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening garandeert een zorgvuldige afhandeling in het geval er een klacht mocht zijn over onze dienstverlening.

Voordelige hypotheek Zuidhorn op maat

Bij DBK Verzekeringen & Hypotheken krijgt u een hypotheekadvies op maat. In ons hypotheekadvies stappenplan hebben we gegevens over de verschillende hypotheekvormen op een rijtje gezet, zodat u deze rustig met elkaar kunt vergelijken. Welke hypotheek het beste bij u past, een aflossingsvrije hypotheek, een bankspaarhypotheek, een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een spaarhypotheek of een overbruggingskrediet, bespreken we graag in ons kantoor in Leek onder het genot van een kopje koffie of thee. Een financieel product moet precies passen bij uw situatie. U kunt pas een financieel product afsluiten, wanneer u echt begrijpt hoe het in elkaar steekt.

Betaalbare hypotheek

DBK Verzekeringen & Hypotheken helpt u op verschillende manieren met een persoonlijk advies en maatwerk bij het maken van financiële keuzes. Niet alleen rekenen we voor u uit hoeveel geld u nodig hebt en hoeveel u kunt lenen, ook vergelijken we verschillende hypotheken en bijbehorende voorwaarden. We inventariseren tevens uw toekomstplannen en wensen. DBK Verzekeringen & Hypotheken denkt met u mee. Mogelijk wilt u over een paar jaar minder gaan werken of heeft u een kinderwens. Ook dan moet de hypotheek betaalbaar blijven. We bekijken samen waarop u kunt besparen en waar u eventueel nog meer rekening mee moet houden. Zo zit u straks en in de toekomst goed in Zuidhorn! Kijk eens rond op onze website voor informatie over onze verschillende diensten.

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Zuidhorn en wenst u meer informatie? U bent van harte welkom bij DBK Verzekeringen & Hypotheken in Leek, voor een verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Zuidhorn. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Euroweg 6 in Leek, of ons bellen voor een afspraak via 0594 519 294.

Hypotheekadvies Zuidhorn

Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke, transparante kosten. Onze dienstverlening gaat zo ver als u dat wilt: van uw gehele financiële- of verzekeringspakket tot het afsluiten van een reisverzekering.