dbkverzekeringen.nl

De mensen achter DBK Verzekeringen

Ontdek het vertrouwen en de expertise van DBK Verzekeringen & Hypotheken, oorspronkelijk opgericht door Rudie Kiesbrink en Kris de Bruin en sinds 2023 verenigd met Kiesbrink Verzekeringen en Hypotheken. Als toonaangevende verzekeringsadviseurs zijn wij er trots op om u een allesomvattend pakket van diensten aan te bieden, specifiek afgestemd op zowel particulieren als ondernemers.

Bij DBK begrijpen we dat elke levensfase unieke uitdagingen met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om u niet alleen te voorzien van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen, maar ook van deskundig hypotheekadvies. Of u nu op zoek bent naar uitgebreide dekking voor uw gezin of strategisch inzicht nodig heeft voor bedrijfsverzekeringen, ons team van ervaren adviseurs staat voor u klaar.

Onze samenvoeging met Kiesbrink Verzekeringen en Hypotheken versterkt onze positie als uw betrouwbare partner in financiële zekerheid. Samen bieden we niet alleen bescherming, maar ook de sleutel tot het verwezenlijken van uw financiële doelen. Kies voor DBK Verzekeringen & Hypotheken en ervaar de geruststelling van een partnerschap dat gebouwd is op expertise, integriteit en toewijding aan uw welzijn. Wij zijn er om u te begeleiden op elke stap van uw financiële reis.

Rudie Kiesbrink

Eigenaar en Financieel Adviseur


Geboren in Zevenhuizen, actief in de verzekeringsbranche sinds 2002 en als zelfstandig ondernemer sinds 2008.

Bereikbaar op 06-22444798 of rkiesbrink@dbkverzekeringen.nl

Kris de Bruin

Eigenaar en Financieel Adviseur

Woonachtig in Kloosterburen, met ervaring sinds 2007 en samen met Rudie als zelfstandige gestart in 2019.

Bereikbaar op 06-23526379 of kdebruin@dbkverzekeringen.nl