dbkverzekeringen.nl

Hypotheekadvies Grootegast

Het huis van uw dromen staat in Grootegast. Als u voor het eerst een huis gaat kopen is veel informatie nieuw voor u. Maar ook als u uw hypotheek wilt aanpassen of oversluiten wilt u het een en ander regelen. DBK Verzekeringen in Leek biedt u de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en up-to-date kennis van financiële producten. Wij geven onafhankelijk hypotheekadvies tegen eerlijke, transparante kosten. Wij helpen u graag verder in een adviesgesprek.

Rudie Kiesbrink - Erkend Financieel Adviseur

Rudie Kiesbrink – Erkend Financieel Adviseur

Rudie Kiesbrink van DBK Verzekeringen geeft onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn persoonlijk, vakkundig en betrokken en niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. DBK Verzekeringen helpt u op verschillende manieren met een persoonlijk advies en maatwerk bij het maken van financiële keuzes. We brengen uw situatie in kaart met behulp van door u aangeleverde informatie. Ook bekijken we welke belasting- en pensioenregels op u van toepassing zijn. Wij kennen de markt, weten wat er speelt en zoeken samen met u naar de beste hypotheek. Als financieel adviseur geeft Rudie Kiesbrink advies over verschillende financiële producten, waaronder hypotheken en verzekeringen.

Onafhankelijk hypotheekadvies Grootegast

Wij kennen de markt, weten wat er speelt en zoeken samen met u naar de beste hypotheek. Als financieel adviseur kunnen wij u advies geven over verschillende financiele producten, waaronder hypotheken en verzekeringen. DBK Verzekeringen in Leek geeft onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn persoonlijk, vakkundig en betrokken en niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. DBK Verzekeringen helpt u op verschillende manieren met een persoonlijk advies en maatwerk bij het maken van financiële keuzes. We brengen uw situatie in kaart met behulp van door u aangeleverde informatie. Ook bekijken we welke belasting- en pensioenregels op u van toepassing zijn.

Betaalbare hypotheek

DBK Verzekeringen denkt met u mee. Niet alleen rekenen we voor u uit hoeveel geld u nodig hebt en hoeveel u kunt lenen, ook vergelijken we verschillende hypotheken en bijbehorende voorwaarden. We inventariseren tevens uw toekomstplannen en wensen. Mogelijk wilt u over een paar jaar minder gaan werken of heeft u een kinderwens. Ook dan moet de hypotheek betaalbaar blijven. We bekijken samen waarop u kunt besparen en waar u eventueel nog meer rekening mee moet houden. Zo zit u straks en in de toekomst goed in Grootegast! Kijk eens rond op onze website voor informatie over onze verschillende diensten.

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Grootegast en wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Euroweg 6 in Leek, of ons bellen voor een afspraak via 0594 519 294. U bent van harte welkom bij DBK Verzekeringen, voor een verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Grootegast.

Hypotheek Grootegast

Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke, transparante kosten. Onze dienstverlening gaat zo ver als u dat wilt: van uw gehele financiële- of verzekeringspakket tot het afsluiten van een reisverzekering.