dbkverzekeringen.nl

Erkend hypotheekadviseur Leek

Er zijn verschillende vormen hypotheken met elk hun voor- en nadelen. Zoveel mensen, zoveel wensen! Het is belangrijk dat u kiest voor de hypotheken. die bij u past. Samen met uw Erkend hypotheekadviseur in Leek Rudie Kiesbrink bespreekt u welke vorm of vormen het beste bij u passen. Toegespitst op uw situatie en afgestemd op uw wensen voor nu en in de toekomst! Woont u in de omgeving van Leek, dan biedt DBK Verzekeringen & Hypotheken u de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en up-to-date kennis van financiële producten.

Rudie Kiesbrink - Erkend Financieel Adviseur

Rudie Kiesbrink – Erkend Financieel Adviseur Leek

Rudie Kiesbrink van DBK Verzekeringen & Hypotheken in Leek is een Erkend Financieel Adviseur. Bij hem bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. DBK Verzekeringen & Hypotheken is gespecialiseerd in hypotheken en onze kennis is altijd up-to-date. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels

Niet alleen hypotheekadvies

De kans is groot dat u wensen hebt, die net als een eigen woning in Grijpskerk, grote invloed hebben op uw financiële situatie. U wilt bijvoorbeeld niet tot uw 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken, voor u zelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen. Moet u keuzes maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. Met deze vragen kan Rudie Kiesbrink, Erkend hypotheekadviseur Leek, u helpen.

Eerlijk over kosten


Een oriënterend gesprek met DBK Verzekeringen & Hypotheken in Leek is gratis. Dit gesprek verplicht u tot niets. Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen en wat u van ons mag verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Leek en wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Euroweg 6 in Leek, of ons bellen voor een afspraak via 0594-745686. U bent van harte welkom bij DBK Verzekeringen & Hypotheken, voor een verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Leek.

Hypotheek Leek

Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke, transparante kosten. Onze dienstverlening gaat zo ver als u dat wilt: van uw gehele financiële- of verzekeringspakket tot het afsluiten van een reisverzekering.