dbkverzekeringen.nl

Erkend hypotheekadviseur Grootegast

Zoveel mensen, zoveel wensen! Zo is het ook met hypotheken. Hypotheken zijn er in verschillende vormen met elk hun voor- en nadelen. Het is belangrijk dat u kiest voor de hypotheek die bij u past. Samen met uw Erkend hypotheekadviseur Grootegast Rudie Kiesbrink bespreekt u welke vorm of vormen het beste bij u passen. Geheel toegespitst op uw situatie en afgestemd op uw wensen voor nu en in de toekomst! Woont u in de omgeving van Grootegast, dan biedt DBK Verzekeringen & Hypotheken u de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en up-to-date kennis van financiële producten.

Rudie Kiesbrink - Erkend Financieel Adviseur

Rudie Kiesbrink – Erkend Financieel Adviseur Grootegast

Rudie Kiesbrink van DBK Verzekeringen & Hypotheken in Leek is een Erkend Financieel Adviseur. Bij hem bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. DBK Verzekeringen & Hypotheken is gespecialiseerd in hypotheken en onze kennis is altijd up-to-date. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels

Niet alleen hypotheekadvies

De kans is groot dat u wensen hebt, die net als een eigen woning in Grootegast, grote invloed hebben op uw financiële situatie. U wilt bijvoorbeeld niet tot uw 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken, voor u zelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen. Moet u keuzes maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. Met deze vragen kan Rudie Kiesbrink, Erkend hypotheekadviseur Grootegast, u helpen.

Eerlijk over kosten


Een oriënterend gesprek met DBK Verzekeringen & Hypotheken in Leek is gratis. Dit gesprek verplicht u tot niets. Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen en wat u van ons mag verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Grootegast en wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Euroweg 6 in Leek, of ons bellen voor een afspraak via 0594-745686. U bent van harte welkom bij DBK Verzekeringen & Hypotheken, voor een verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Grootegast.

Hypotheek Grootegast

Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke, transparante kosten. Onze dienstverlening gaat zo ver als u dat wilt: van uw gehele financiële- of verzekeringspakket tot het afsluiten van een reisverzekering.